Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 06:05 - Жени за продан ... Жива рана... !!!
Автор: gvalkan Категория: Други   
Прочетен: 1966 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 14.04.2010 06:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колко ли струва сълзата на дъщерята отронена по време на секс за пари? Колко добри съпрузи и бащи се прибират вечер при семейството и децата си след като са платили преди това малко мръсни пари за капка сексуално удоволствие?
Жиевеем в свят без задръжки, в общество без угризиения на съвеста, в джунгла без ясни правила за морално и правово съществуване. Колко мъже някога са си плащали за любов... за секс... за задоволяване на нагона по какъвто начин намерят за подходящ? Дали всеки път като са си закупували този продукт момичето го е правило доброволно, дали е получавало цялата сума засебе си за изтърпяното, дали е изпитвала удоволетворение от добре свършената си работа? Отговорът по скоро е НЕ, и то НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ колкото глас им държи!
Вярно е, че всеки си избира начина на изкарване на прехраната си, вярно е, че няма срамна професия... но за съжаление има трудови НЕПРАВОотношения налагани със сила, със зависимост, със заплаха, и най-вече с монго болка.
Не съм сигурен дали легализацията или по-строги действия на органите на реда ще дадът по-добър резултат, но съм сигурен в едно, че в момента в границите на Република България тази дейност е в разцвета на силите си и всички интитуции спят доволно вечер при семействата си без да са напрвили нищо за да помогнат на момичетата на татковината ни да спят спокойно! Има достатъчно плюсове и минуси за легализацията... но най-важното е, че ще има развитие ако в скоро вереме нещо се реши. Защото в момента в българския Наказателнопроцесуален кодекс е записано, че „който склонява лице от женски пол към проституция или свежда към блудствени действия или към съвкупление, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от сто лева до шестстотин лева“. Тоест предлагането/извършването от жена на сексуални услуги срещу заплащане не е забранено, а е наказуемо единствено сводничеството и склоняването към проституция. А такова наказание е толкова смешно, че с добър адвокат няма да прекара и час в ареста сътвотния сводник, пък наказанието е съпоставимо с обир на кварталния магазин за 2 литра олио и 1 пакет захар!
Аз не съм баща все още, не съм имал щастието да прегърна новороденото си дете, но знам, че някой ден и това ще стане. Това което искам е да знам, че то няма да стане стока на хора за които жената, момичето, човешкото същество - е само израз на определена сума пари и нищо друго...



Тагове:   рана,


Гласувай:
4



1. zabavnata - Добро утро!!~
14.04.2010 07:56
Поздрави за темата! Темида спи, политиците спят, обществото спи. Сякаш никой не забелязва този мръсен бизнес и ще по-мръсните му пари, върху които в хазната не влиза нито лев. Липса на принципи, но създадени строги правила. Всеки знае къде да отиде, ако му потрябва подобна "услуга". Къде е полицията? В играта! Къде е държавата? В играта! Проститутки официално НЯМА, но онези момичета по магистралите, тези в клубовете и хилядите под "прикритие" масажистки, танцьорки, сервитиорки...Машина за пари!Система за ПАРИ! в чии джобове потъват и става ли без участието на държавата?! Това , че един се прави на глух, друг на сляп, трети на ням не решава проблема!
Обществото трябва да крещи! Но бардака в държавата ни май е нещо съвсем нормано. Дали ни харесва да живеем повече в този БАРДАК? Нека всеки сложи ръка на сърцето си и да си отговори сам за себе си.Ще има ли край или поне ред някога в тази джунгла?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gvalkan
Категория: Други
Прочетен: 24228
Постинги: 10
Коментари: 2
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930